Κοινωνία Κυριακή 3/01/2021, 06:45
ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το Βόρειο και το Ανατολικό Αιγαίο βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοανατολικά πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα για την Αττική. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρη βελτίωση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, τα

κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρά, βαθμιαία από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 βαθμιαία στο Αιγαίο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News