Πολιτική Σάββατο 10/12/2022, 11:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Έκανε παιχνίδια Δούρειου Ίππου με τη ΝΔ

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Έκανε παιχνίδια Δούρειου Ίππου με τη ΝΔ

«Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξη με κάποιους που κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ίππου με τη ΝΔ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας στον ΑΝΤ1 τις εξελίξεις που οδήγησαν στην διαγραφή της Εύας Καϊλή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι δεν θα δεχτεί κανένα εμπόδιο στην προσπάθειά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Μηδενική ανοχή σε όλα αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε τη τελευταία φορά που συνομίλησε με την κ. Καϊλή πριν από μία εβδομάδα παρουσία άλλων ευρωβουλευτών. Ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή του είπε «κακώς με άδειασες» για το θέμα του Κατάρ.

«Πήρα μια απόφαση περιφρούρησης της παράταξης», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά της διαγραφείσας μετά από την καταγγελία του στον Αρειο Πάγο για τις σε βάρος του παρακολουθήσεις με το predator, την είχε θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ και οι χθεσινές αποκαλύψεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την κυρία Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης.

Υποστήριξε τέλος ότι είχε πει στην Ελληνίδα Ευρωβουλευτή από το Σεπτέμβριο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News