Πολιτική Δευτέρα 28/12/2020, 12:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας: Επικοινωνιακό σόου για να παραλάβουν τρεις κούτες εμβολίων

«Καμία ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο, ανασφάλεια για τις παραλείψεις της κυβέρνησης»

Αλ. Τσίπρας: Επικοινωνιακό σόου για να παραλάβουν τρεις κούτες εμβολίων

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του λίγο μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «επικοινωνιακό σόου» της κυβέρνησης γύρω από τον εμβολιασμό και κατηγόρησε τους κυβερνώντες για έλλειψη σοβαρότητας ως προς τη διαχείριση της πανδημίας.

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από τη διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση, από τις πράξεις και τις εγκληματικές παραλείψεις της, δεν έχουν κανένα λόγο όμως να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο και στον εμβλιασμό» ανέφερε ο κ. Τσίπρας. 

«Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να εμβολιαστεί γρήγορα το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και ιδίως οι ευπαθείς ομάδες. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα» σημείωσε για να προσθέσει: «Το σημαντικό αυτό όπλο που μας προσφέρει η επιστήμη δεν είναι ικανό από μόνο του να μας προστατεύσει από ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα τους επόμενους μήνες».

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει «καμία δικαιολογία από την κυβέρνηση να ρίχνει όλες τις ελπίδες στον εμβολιασμό» και να μην κινείται ταυτόχρονα για να ενισχύσει το ΕΣΥ να προχωρήσει σε προσλήψεις και να δώσει κίνητρα στους γιατρούς να ενταχθούν στο ΕΣΥ.

«Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν δείχνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα η κυβέρνηση που θέλει να στήσει επικοινωνιακό σόου για να παραλάβει τρεις κούτες εμβολίων» υποστήριξε.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News