Πολιτική Τετάρτη 8/06/2022, 14:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερις γυναίκες για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Τέσσερις γυναίκες για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Με τέσσερις γυναίκες ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές. Έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις βουλευτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα στελεχώσουν η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Μαρία Συρεγγέλα, η Σοφία Ζαχαράκη και η Σοφία Νικολάου.

Πρόκειται για τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνει το κυβερνών κόμμα για το ψηφοδέλτιο του στις επόμενες εκλογές, ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι εκλογικές περιφέρειες όπου θα «κατέβουν» οι τέσσερις υποψήφιες. Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση της ΝΔ γίνεται ξεκάθαρη αναφορά για «εκλογές του 2023».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News