Πολιτική Κυριακή 20/03/2022, 16:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη – Καταδικάζουν κυβέρνηση και κόμματα

Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη – Καταδικάζουν κυβέρνηση και κόμματα

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο κέντρο της Αθήνας, εξερράγη και προκάλεσε ζημιές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει, μεταξύ άλλων, και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που εξετάζουν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν, αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. 

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη. Τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές  στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας», ήταν τα σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη. Η δημοκρατία δεν έχει χώρο ούτε ανοχή σε τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές και βίαιες ενέργειες», δήλωσε ο Δημήτρη Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News