Πολιτική Πέμπτη 25/11/2021, 17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: Βανδαλισμός στο διαμέρισμά του από μέλη του Ρουβίκωνα

Άκης Σκέρτσος: Βανδαλισμός στο διαμέρισμά του από μέλη του Ρουβίκωνα

Σε ανάρτησή του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, γνωστοποίησε ότι μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το σπίτι του και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του.

Με αφορμή το περιστατικό, σχολίασε πως οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές, διότι απειλούν ευθέως τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας:

«Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω», γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους.

Και ναι, οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας.

Γι’αυτό και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο. Για να το πούμε απλά, όσοι δεν το κάνουν θεωρούν φυσιολογικό σε μια δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου να σε εκφοβίζει βανδαλίζοντας το σπίτι σου χωρίς να έχει συνέπειες για αυτό. Δεν τους φοβόμαστε.»

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News