Πολιτική Τρίτη 9/11/2021, 14:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Με την ανικανότητά του θα φέρει ένα ακόμη καταστροφικό lockdown»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Με την ανικανότητά του θα φέρει ένα ακόμη καταστροφικό lockdown»

«Ανεπάρκεια» και «ανικανότητα» στη διαχείριση της πανδημίας καταλογίζει στον πρωθυπουργό η αξιωματική αντιπολίτευση, διαβλέποντας μάλιστα «ένα ακόμη καταστροφικό lockdown».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προδευτική Συμμαχία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δύο χρόνια δεν έκανε ούτε μία πρόσληψη γιατρού στο ΕΣΥ με αποτέλεσμα τις τριτοκοσμικές εικόνες, ανεπαρκείς ΜΕΘ με εξουθενωμένους γιατρούς περιφερόμενους ανά τη χώρα, και αλλεπάλληλα αρνητικά ρεκόρ θανάτων ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Ευρώπη».

Υποστηρίζει ακόμη ότι ο πρωθυπουργός «απέτυχε οικτρά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν στέλνοντας λάθος μήνυμα χαλάρωσης στους εμβολιασμένους» ενώ «απαξιώνει ανοιχτά πλέον τους επιστήμονες και διαχειρίζεται την κρίση με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση της εκλογικής του πελατείας γιατί τρέμει τη Δεξιά του».

«Από τις πολλές επιτυχίες, προσπαθεί να ρίξει πάλι τις εγκληματικές ευθύνες της παταγώδους αποτυχίας του σε όλους: Στους πολίτες, στους καταστηματάρχες και φυσικά στους πολιτικούς του αντιπάλους. Όσο ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει τη χώρα στην αποτυχία και την ανεπάρκειά του, τόσο τα κρούσματα και οι απώλειες θα αυξάνονται δραματικά με την υπογραφή του. Όσο δεν κάνει τα αυτονόητα για την πανδημία τόσο θα φέρνει πιο κοντά ακόμα έναν φονικό χειμώνα αλλά και εν τέλει ακόμα ένα καταστροφικό λοκντάουν που θα επισφραγίσει την αποτυχία του» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Και όσο πιο πολύ χάνει τον έλεγχο και βουλιάζει, τόσο πιο χυδαίος θα γίνεται για να κρύψει τις ευθύνες του. Αν δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα, ας πάρει τον περιφερόμενο θίασό του και ας πάνε σπίτια τους».

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News