Πολιτική Κυριακή 17/10/2021, 13:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Σε εξέλιξη οι επαφές Παπανδρέου με τους υποψήφιους αρχηγούς

Κίνημα Αλλαγής: Σε εξέλιξη οι επαφές Παπανδρέου με τους υποψήφιους αρχηγούς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη συναντηθεί με τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ έχει μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Για σήμερα είχε προγραμματίσει συναντήσεις στη Βουλή με τους Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη. Θα ακολουθήσει πιθανότατα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Λοβέρδο, που είναι στο Καρπενήσι, ενώ δεν αποκλείεται και συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί επικοινωνία ούτε με τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Χθες ο κ. Παπανδρέου ανέφερε σε ανακοίνωσή του. «Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική. Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτησή του στο Twitter κάλεσε τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ να εγγυηθούν την ενότητα και τη σοβαρότητα στην πορεία προς τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News