Πολιτική Παρασκευή 15/10/2021, 09:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Κατεβαίνει για πρόεδρος και ο Π. Χρηστίδης

Κίνημα Αλλαγής: Κατεβαίνει για πρόεδρος και ο Π. Χρηστίδης

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε σήμερα ο Παύλος Χρηστίδης με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι παραιτείται από εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ανέρχονται σε έξι. 

«Σε λίγη ώρα θα στείλω επιστολή, στην αρμόδια επιτροπή, με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Τα όνειρα μας είναι πιο ισχυρά από τις αναμνήσεις μας. Ειδικά της δικής μου γενιάς. Αλλά και τα δυο μαζί, ως ένα ισχυρό μείγμα, μας δένουν, μας μαθαίνουν και μας εξελίσσουν. To ραντεβού με την ιστορία συνεχίζεται και αναμένεται πιο ανατρεπτικό παρά ποτέ. Για να γίνει αυτό όμως πράξη πρέπει να υπερβούμε τον εαυτό μας.Ό,τι μέχρι χθες θεωρούσαμε δεδομένο και κατοχυρωμένο, αλλάζει. Πρέπει να φύγουμε μπροστά και αυτό θα κάνουμε» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Εκφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες του στην Φώφη Γεννηματά για την στήριξή της. «Επικοινώνησα με την πρόεδρο και της ανακοίνωσα την απόφαση μου να παραιτηθώ απο τον ρόλο που μου έχει αναθέσει. Θελω να ευχαριστήσω, με τρόπο που δεν μπορεί να γραφτεί, την Πρόεδρο για την επιλογή και την στήριξη της. Άνοιξε δρόμους απέναντι στον ηλικιακό ρατσισμό της νεότητας» σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσαν υποψηφιότητα και ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ζήτησε από το αρμόδιο κομματικό όργανο μια μικρή χρονική παράταση, προκειμένου να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News