Πολιτική Δευτέρα 4/10/2021, 13:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Δ.: 47 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος – Η ανάρτηση του Μητσοτάκη

Ν.Δ.: 47 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος – Η ανάρτηση του Μητσοτάκη

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σε μία Ελλάδα που αλλάζει» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook για τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος. 

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που υπηρετεί τα συμφέροντα του Έθνους πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς. Σαράντα επτά χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης» σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως σημειώνει «στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη. Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία». «Η παράταξή μας δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους» καταλήγει. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News