Πολιτική Κυριακή 19/09/2021, 17:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τα κλισέ και τα ψέματα

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τα κλισέ και τα ψέματα

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος σημείωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έκανε ήταν να επαναλάβει «κλισέ και ψέματα» 

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα»  τόνισε, μεταξύ άλλων.  

Και πρόσθεσε: «Όταν θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης είναι πολύ φυσικό να μην αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για την ελληνική οικογένεια να μπορεί να μεταβιβάζει την ακίνητη περιουσία και μέρος των χρημάτων που απέκτησε στα παιδιά της, χωρίς να πληρώνει φόρο. 

«Επιβεβαιώνει ότι είναι αγκυλωμένος στο παρελθόν και για αυτό δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει, με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή μέσα από την προαγωγή του συνολικού αγαθού». 

Για να καταλήξει: «Όσον αφορά στις εκλογές η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή. Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές – εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της». 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News