Πολιτική Σάββατο 18/09/2021, 15:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα που αφορά το efood

Μαρέβα Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα που αφορά το efood

Την προσφυγή της στη δικαιοσύνη, με αφορμή δημοσιεύματα περί υποτιθέμενης συσχέτισης με την εταιρεία e-food, προανήγγειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη, η οποία εξαπέλυσε πυρά εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. 

«Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη» ανέφερε η ίδια, σε ανάρτησή της στο Twitter.  

Άμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε  θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της». 

Αφορμή για τον παραπάνω διαξιφισμό αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής της efood σχετίζεται με εταιρείες και offshore της κυρίας Μητσοτάκη.   

Τις προηγούμενες ώρες, η efood βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της απειλής απόλυσης 115 εργαζόμενων, σε περίπτωση που δεν δεχθούν να εργαστούν ως «freelancer». 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News