Πολιτική Τετάρτη 15/09/2021, 13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Απάτη» το πακέτο ελαφρύνσεων – Τώρα τάζουν «δωρεάν σπίτια»

ΣΥΡΙΖΑ: «Απάτη» το πακέτο ελαφρύνσεων – Τώρα τάζουν «δωρεάν σπίτια»

Ενδεικτικές της «απάτης του κ. Μητσοτάκη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις «διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για νέες παροχές, τρεις μόλις μέρες μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Όπως επισημαίνει συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της, οι διαρροές αυτές «επιβεβαιώνουν τέσσερα πράγματα:

1. Ότι αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων, που δεν ήταν παρά επανάληψη μέτρων που είναι σε ισχύ και νέα μέτρα υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων.

2. Ότι δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για το θέμα που απασχολεί και φτωχοποιεί εργαζόμενους και νοικοκυριά, δηλαδή την ακρίβεια και την εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο χθες σε άτυπη ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει από οικονομικούς συντάκτες να μην γράφουν για την έκρηξη ανατιμήσεων!

3. Ότι η κοροϊδία για τους νέους με τα data και το επίδομα 600 ευρώ, το οποίο τελικά ήταν πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες, μάλλον επιδείνωσε την οργή των νέων για τον κ. Μητσοτάκη και τώρα επιχειρεί πάλι να τους εξευμενίσει τάζοντας ‘δωρεάν σπίτια’».

«Η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ό,τι σώζεται» προσθέτει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News