Πολιτική Τρίτη 14/09/2021, 12:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου για επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών: Δεν υπάρχει κάτι άμεσο

«Είναι μία επιλογή που είναι διαθέσιμη - Αυτή τη στιγμή όλη η προσοχή είναι στην εφαρμογή των μέτρων»

Γ. Οικονόμου για επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών: Δεν υπάρχει κάτι άμεσο

Η επέκταση των υποχρεωτικών εμβολιασμών είνα μία επιλογή που είναι διαθέσιμη, αλλα αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει κάτι άμεσο», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Αυτή τη στιγμή όλη η προσοχή είναι στην εφαρμογή των μέτρων που ισχύουν ώστε να εξασφαλίσουμε τη δια ζώης εκπαίδευση και να αναχαιτίσουμε την περαιτέρω επέλαση του ιού. Είναι μία επιλογή που είναι διαθέσιμη και ανάλογα με την εξέλιξη του ρυθμού των εμβολιασμών θα πάρουμε τις αποφάσεις» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. 

«Δεν υπάρχει κάτι άμεσο σε ό,τι αφορά την επέκταση της υποχρεωτικότητας» πρόσθεσε, επιμένοντας στην ανάγκη να εφαρμοστούν τα μέτρα που ισχύουν.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους ανοσοκατεσταλμένους απάντησε πως «με βαση τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού θα υπάρχουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις πάρα πολύ γρήγορα το επόμενο διάστημα».

Ερωτηθείς αν πρόκειται να κλείσουν τα mega εμβολιαστικά κέντρα είπε πως «θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις δυνατότητες εμβολιασμού στο κόσμο όπως και μέχρι τώρα».

moneyreview.gr 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News