Πολιτική Πέμπτη 9/09/2021, 13:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου για ΔΕΘ: Mέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας

Γ. Οικονόμου για ΔΕΘ: Mέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας

«Mέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας» θα περιλαμβάνει η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, δίνοντας «πρόγευση» για όσα θα ανακοινώσει ο Κ. Μητσοτάκης το Σάββατο. Στόχος, όπως είπε, είναι, τα πλεονεκτήματα και το όφελος, από μια Ελλάδα που αλλάζει και αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς, να φτάσουν σε όλους με δικαιοσύνη και ταχύτητα.

«Η πορεία στο επόμενο διάστημα δεν θα είναι ανέφελη. Η πανδημία συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις. Και αναταράξεις που προκαλούν ανησυχία στους πολίτες. Στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε αυτές τις ανησυχίες, τα προβλήματα, αλλά και τις προσδοκίες της ζώσας κοινωνίας» ανέφερε συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ο πρωθυπουργός θα απαντήσει έχοντας ως παρακαταθήκη αυτά που πετύχαμε μέχρι σήμερα, στο εισόδημα των πολιτών, στις επενδύσεις, στις εξαγωγές, στις θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν, στις δουλειές που άνοιξαν». Ό«λα αυτά δεν είναι μια επίκληση αυταρέσκειας. Είναι η απόδειξη ότι με την πολιτική, το σχέδιο, τις μεταρρυθμίσεις μας μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες προόδου και προκοπής που αξίζουν στις Ελληνίδες και τους Έλληνες» πρόσθεσε. Ανέφερε ακόμη πως στην ομιλία του Πρωθυπουργού οι νέοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αύριο η ορκωμοσία της ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησσε πως αύριο Παρασκευή στις 11 θα παραστεί στην ορκωμοσία της πολιτικής ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News