Πολιτική Παρασκευή 13/08/2021, 13:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί – υφυπουργοί

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί – υφυπουργοί

Eνώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί, σε συνέχεια των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί – υφυπουργοί-1
Φωτ. Intime

 

Ειδικότερα ο Άκης Σκέρτσος ορκίστηκε υπουργός Επικρατείας, ο Χρήστος Τριαντόπουλος υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, ο Ιωάννης Οικονόμου υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο Γεώργιος Στύλιος ορκίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Θεόδωρος Λιβάνιος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί – υφυπουργοί-2
Φωτ. Intime

«Από εβδομάδα θα έχουμε συνεχή επικοινωνία» δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ιωάννης Οικονόμου.  

«Είμαστε σε μία δύσκολη περίσταση, ο τόπος δοκιμάστηκε, έχουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για να επιστρέψουμε στην πρότερη κατάσταση» δήλωσε ο κ. Στύλιος, ενώ αναφερόμενος στα νέα του καθήκοντα πρόσθεσε πως ο αγροτικός κλάδος είναι ευαίσθητος τομέας.

Η ορκωμοσία έγινε από τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, ο οποίος ευχήθηκε στα κυβερνητικά στελέχη «καλή δύναμη».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News