Πολιτική Τετάρτη 4/08/2021, 14:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόκληση να αυτοθαυμάζονται ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς

φωτ. InTime News

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αιχμή και τις πρωινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού από το Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος».

«Αυτές τις δύσκολες ώρες που μετράμε τις πληγές μας η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐδια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά. Ωστόσο αυτοί που την είχαν επανειλημμένα επιλέξει στο παρελθόν, θα περιμέναμε σήμερα που έχουν την ευθύνη, τουλάχιστον να μη προκαλούν» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπωςς αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αποτελεί πρόκληση οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο που λειτούργησε υποδειγματικά, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δυο και τριών μποφόρ».

«Η απουσία ανέμου, ευτυχώς, μας έσωσε από τα χειρότερα. Ας είναι λοιπόν λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση» προσθέτει για να καταλήξει: «Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στη πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη, αντί να κάνει καταδρομικές και απολύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί, για να αποφύγει να τους συναντήσει».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News