Πολιτική Δευτέρα 2/08/2021, 08:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία στον Μ. Τεντόγλου για το χρυσό

Συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία στον Μ. Τεντόγλου για το χρυσό

Τα συγχαρητήριά τους στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

«Με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον θαυμασμό όλων μας. Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα, πιο μακριά, πιο ψηλά. Συγχαρητήρια Μίλτο και σ΄ ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα. Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη» ανέφερε με tweet του ο Αλέξης Τσίπρας.

Για «τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό» έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά. «Έγραψε ιστορία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου. Θερμά συγχαρητήρια. Μας έκανες υπερήφανους» πρόσθεσε.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, τον σπουδαίο αλλά και σεμνό αθλητή, για το χρυσό μετάλλιο και το “άλμα ανατροπής” που πέτυχε. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι για την αθόρυβη και σημαντική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News