Πολιτική Τρίτη 29/06/2021, 16:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική ΣΥΡΙΖΑ για τα «προνόμια» σε εμβολιασμένους: «Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τους πολίτες»

Κριτική ΣΥΡΙΖΑ για τα «προνόμια» σε εμβολιασμένους: «Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τους πολίτες»

Για «διχασμό» της κοινωνίας και «κοροϊδία» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση σε σχόλιό της σχετικά με τις διευκολύνσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους εμβολιασμένους.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης και αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του στα τέλη Ιουνίου αντί για 70% των πολιτών, όπως υποσχόταν, έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού και ο ρυθμός εμβολιασμού φαίνεται ότι επιβραδύνεται, τώρα επενδύει και πάλι στον διχασμό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν».

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι «πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με ‘ατομική ευθύνη’ να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τέλος «όλους τους πολίτες να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News