Πολιτική Κυριακή 20/06/2021, 10:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επιτελικό μπάχαλο στις πύλες εισόδου

ΣΥΡΙΖΑ/ΔΤ

Πολύωρες καθυστερήσεις στους Ευζώνους και τον Προμαχώνα, με ουρές χιλιομέτρων από τουρίστες από τις γειτονικές μας χώρες, καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η αρμόδια τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφέρει ότι «παρά τις υπέρ προσπάθειες του ελάχιστου προσωπικού στους συνοριακούς σταθμούς, λόγω της ολιγωρίας της κυβέρνησης η κατάσταση είναι «παραλυτική»καθώς η “επιτελική κυβέρνηση” δεν φρόντισε να ενισχύσει εγκαίρως τα τελωνεία για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι απαιτήσεις των ελέγχων».

Σημειώνει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μήνες κατέθεσε επίσημα πρόταση,που αποτελεί και κοινή απαίτηση των τοπικών φορέων, να ανοίξουν επιπλέον συνοριακοί σταθμοί για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών παράλληλα με την αυτονόητη αναγκαιότητα για ενίσχυση του προσωπικού όλων των κατηγοριών στις υφιστάμενες πύλες εισόδου.

«Παρά τις πανηγυρικές διαβεβαιώσεις του κ. Θεοχάρη για επιχειρησιακή ετοιμότητα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά απεδείχθη επικίνδυνη για τον τουρισμό αλλά και την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας» καταλήγει.

Money Review