Πολιτική Τρίτη 1/12/2020, 11:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού ο Στηβ Βρανάκης

Επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα

Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού ο Στηβ Βρανάκης

Την ενός έτους θητεία του ως επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer – CCO) της ελληνικής κυβέρνησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στη χώρα μας ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ολοκλήρωσε ο Στηβ Βρανάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Μαξίμου, ο κ. Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του COVID-19.

Καθώς ολοκλήρωσε την αποστολή του, ο κ. Βρανάκης θα αποδεσμευτεί την 1η Δεκεμβρίου 2020 και θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο άλλωστε προήλθε. Σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

«Η ελληνική κυβέρνηση ευχαριστεί τον κ. Βρανάκης για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του, ο οποίος αφήνοντας την υψηλόβαθμη θέση του στην Google ως Executive Creative Director και επικεφαλής του Google Creative Lab, υπηρέτησε την πατρίδα μας τόσο ως επικεφαλής του Repositioning Greece» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News