Πολιτική Πέμπτη 13/05/2021, 15:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο

Φωτ. Intime

Για έλλειψη σχεδίου στο άνοιγμα του τουρισμού και «εμπαιγμό των εργαζόμενων και επιχειρήσεων» του κλάδου κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των σημερινών ανακοινώσεων από το αρμόδιο υπουργείο.

«Μετά τη θλιβερή παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακολουθεί η θλιβερή απόδειξη πως ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο. Οι ‘άριστοι’ της κυβέρνησης στις 13 Μαΐου ανακοινώνουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελληνικός τουρισμός θα ανοίξει στις…15 Μαΐου» σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου» που «αφήνει στον αέρα χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους για δεύτερη συνεχή τουριστική σεζόν».

«Οι ιθύνοντες του ‘επιτελικού κράτους’ στρουθοκαμηλίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, άλλοτε κάνοντας πειράματα και άλλοτε αδιαφορώντας για τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, παρότι τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει. Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης Ν.Δ. κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό» προστίθεται στην ανακοίνωση του κόμματος, η οποία καταλήγει: «Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News