Πολιτική Πέμπτη 6/05/2021, 13:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας: Ό,τι πιο αντιλαϊκό έχει φέρει ποτέ ελληνική κυβέρνηση η κατάργηση του 8ωρου

Αλ. Τσίπρας: Ό,τι πιο αντιλαϊκό έχει φέρει ποτέ ελληνική κυβέρνηση η κατάργηση του 8ωρου

Βολές κατά της κυβέρνησης, η οποία – όπως είπε – με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά «μας γυρνάει σε πολύ παλιές εποχές» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά.

«Η απάντηση των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής πλειοψηφίας στη ζωή και στην αξιοπρέπεια. Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μέχρι το τέλος» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε «ενώ σε όλο τον κόσμο η πανδημία οδηγεί τις κυβερνήσεις να συνειδητοποιήσουν ότι οι ανάγκες του ανθρώπου, η ανθρώπινη ζωή, είναι πάνω από τα κέρδη, στην Ελλάδα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση και επιχειρεί να αξιοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για να επιβάλει ό, τι πιο αντιλαϊκό, ό, τι πιο αντιδραστικό έχει φέρει ποτέ ελληνική κυβέρνηση απέναντι στον κόσμο της εργασίας, την κατάργηση του οκτάωρου».

«Καλύτερα να το ξανασκεφτούν» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News