Πολιτική Τετάρτη 28/04/2021, 14:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Αρ. Πελώνη: «Θράσος και κυνισμός»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Αρ. Πελώνη: «Θράσος και κυνισμός»

Για «Πελώνειο θράσος» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στην κριτική που άσκησε η κυβερνητική εκπρόσωπος στον Αλέξη Τσίπρα με αιχμή όσα ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

«Θέλει πολύ μεγάλο θράσος να μιλούν για ανευθυνότητα στον εμβολιασμό αυτοί που έσπευσαν να εμβολιάσουν 38άρηδες υπουργούς και συνεργάτες τους εδώ και πέντε μήνες, ενώ όλοι οι συνομήλικοι τους περίμεναν πότε θα έρθει η σειρά τους. Θέλει πολύ μεγάλο θράσος το όψιμο ενδιαφέρον για τους νέους, όταν εδώ και έναν χρόνο άθλια τους στοχοποιείς ως υπαίτιους για την πανδημία» ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Το να επιτίθεσαι, όμως, στον πολιτικό σου αντίπαλο με τη κατηγορία ότι ενθαρρύνει τον αντι εμβολιασμό, τη στιγμή που αυτός κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και ειδικά της AstraZeneca, δε θέλει απλά θράσος, θέλει ‘Πελώνειο’ θράσος».

Όπως υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος, «με την ανακοίνωση της αυτή η κυβερνητική εκπρόσωπος αποδεικνύει τον απόλυτο κυνισμό της κυβέρνησης».

«Δεν τους ενδιαφέρει ποια διαστρεβλωμένα μηνύματα θα εκπέμψουν για τον εμβολιασμό, αρκεί να το χρεώσουν στον Τσίπρα» συμπλήρωσε, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως «οι σημερινές ανακοινώσεις της δεν θα έχουν καλύτερη τύχη από τις παλαιότερες αναρτήσεις της στο twitter».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News