Πολιτική Τετάρτη 28/04/2021, 13:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ. Πελώνη: Υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας ο Αλ. Τσίπρας

Φωτ. Intime

«Ανεύθυνο και υπονομευτή της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας όσα ανέφερε νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας για το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού εμβολιασμού για τα άτομα 30-39 ετών.

«Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας. Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην Πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”» ανέφερε η κ. Πελώνη.

Όπως σημείωσε, με τις δηλώσεις του αυτές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας»

«Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο» πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Money Review