Business & Finance Σάββατο 24/04/2021, 14:35
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έτοιμη για το άλμα στο μέλλον

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έτοιμη για το άλμα στο μέλλον

«Είχα δεσμευτεί ότι θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση αυτή υλοποιεί αυτήν την προεκλογική της δέσμευση», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του για την αναβάθμιση των δύο σημαντικών οδικών αξόνων στη Βόρεια Ελλάδα, αναφερόμενος στις φορολογικές μειώσεις και ελαφρύνσεις που ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη.

«Η Ελλάδα φίλες και φίλοι, είναι απολύτως έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Μόλις χθες ο οίκος Standard & Poor’s αναβάθμισε το ελληνικό χρέος με θετική προοπτική για το μέλλον, πιστοποιώντας και με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που οι διεθνείς επενδυτές δείχνουν στην προοπτική της Ελληνικής οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος την επίσκεψής του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη χθεσινή αναβάθμιση – έκπληξη από τον Standard & Poor’s, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. 

«Η Ελλάδα φίλες και φίλοι -και επιτρέψτε μου να κλείσω με αυτό- είναι απολύτως έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον. Μόλις χθες ο οίκος Standard & Poor’s αναβάθμισε το ελληνικό χρέος με θετική προοπτική για το μέλλον, πιστοποιώντας και με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που οι διεθνείς επενδυτές δείχνουν στην προοπτική της Ελληνικής οικονομίας» σημείωσε. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News