Πολιτική Κυριακή 21/03/2021, 18:41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κατρακυλά

Μ. Χρυσοχοΐδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κατρακυλά

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter, o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντά στη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, σχετικά με βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από ιστοσελίδα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κατρακυλά. Σήμερα εκτρέπεται δια του εκπροσώπου του. Με μίσος και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί δεν αντέχει όχι 42, αλλά ούτε μια απλή αλήθεια: η Ελλάδα προχωρά με ηπιότητα, καρτερία και σχέδιο. Ο,τι τους λείπει», αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Η απάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη θα μπορούσε να ήταν μια καλή υπενθύμιση της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, αν δεν κακοποιούσε τις λέξεις αλλάζοντας βάναυσα το νόημά τους. Από σήμερα όταν οι πολίτες θα ακούνε για «ηπιότητα» και «καρτερία» θα ξέρουν ότι η κυβέρνηση μίλα για ξύλο, εκφοβισμό και αστυνομική αυθαιρεσία. Το βίντεο ντοκουμέντο, όμως, που ψεκάζουν μέχρι και πεντάχρονα δεν αφήνει περιθώρια για τις γνωστές υπεκφυγές του. Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετούν μέρα με τη μέρα όλες τις ακροδεξιές πρακτικές. Κι αυτό είναι το μόνο δικό τους “σχέδιο”», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News