Πολιτική Κυριακή 14/03/2021, 12:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικά πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις συγκεντρώσεις

Αρ. Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την έξοδο από την υγειονομική κρίση

Κυβερνητικά πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις συγκεντρώσεις

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το θέμα των συγκεντρώσεων εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «υπονομεύει την έξοδο από την υγειονομική κρίση».

«Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σημείωσε παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας «ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή. Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση».

«Η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα. Η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά» πρόσθεσε.

Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει «να κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες» και «να αναλάβει τις ευθύνες της».

«Ενημερώνουμε την κ. Πελώνη ότι ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του» ανέφερε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της και πρόσθεσε: «Αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο στους πολίτες που είναι σε απόγνωση από τις αποτυχίες σας, το όργιο καταστολής και έστω για μια φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας».

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News