Πολιτική Πέμπτη 11/03/2021, 13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Δεν θα γίνουν παρελάσεις, μόνο η στρατιωτική

Πελώνη: Δεν θα γίνουν παρελάσεις, μόνο η στρατιωτική

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου, μόνο η στρατιωτική «με όλα τα υγειονομικά μέτρα, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά».

«Θα είναι ένα ποιοτικό και περήφανο θέαμα», είπε χαρακτηριστικά.  

Η ίδια αναφέρθηκε στη δέσμη νέων μέτρων στήριξης εν μέσω πανδημίας.

Αναφερόμενη στην πανδημία, υποστήριξε ότι «ανεβαίνουμε την τελευταία ανηφόρα», αποδίδοντας την αύξηση των κρουσμάτων στον καιρό, τις μεταλλάξεις και τους συνωστισμούς. Τόνισε ότι «η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται και θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα».

Η κ. Πελώνη επανέλαβε την έκκληση που απευθύνει το υπουργείο Υγείας «στους ιδιώτες γιατρούς των ειδικοτήτων που είναι συναφείς με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού να ενσωματωθούν για κάποιο διάστημα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να βοηθήσουν στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται. Δίνουμε την τελευταία μάχη πριν τη λήξη του πολέμου. Και στη μάχη αυτή οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες». 

Και πρόσθεσε: «Το σύστημα στην Αττική δέχεται μεγάλη πίεση και αυτό θα ενταθεί».

Κλειθήσα να σχολιάσει για το πώς θα είναι τα μέτρα το Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το Πάσχα. Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων». 

Για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και την πολιτική αντιπαράθεση, τόνισε: «Είναι σαφές ποιος υποδαυλίζει την ένταση. Γνώριζαν όλοι τα καλέσματα των ομάδων και παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε κι αυτός στην πορεία». 

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News