Πολιτική Τρίτη 9/03/2021, 12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Κ. Μητσοτάκης τον Π. Αρκουμανεα για το «κορωνοπάρτι»;

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Κ. Μητσοτάκης τον Π. Αρκουμανεα για το «κορωνοπάρτι»;

Την αποπομπή του προέδρου του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την απόφαση του Οργανισμού να παύσει τέσσερις υπαλλήλους του με αιχμή τις καταγγελίες για «κορωνοπάρτι» σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO την Τσικνοπέμπτη.

«Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι ‘άλλες υπηρεσίες’ που ‘κάρφωσε’ ο κ. Χαρδαλιάς για το κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα» σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους. Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορωνοπάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση» επισήμανε η Κουμουνδούρου και πρόσθεσε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές. Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία. Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News