Πολιτική Κυριακή 7/02/2021, 08:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα στο γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία»

φωτ. InTime News

Όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας (υπαίθριος χώρος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι και χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος) τηρήθηκαν κατά το γεύμα που παρέθεσε στον πρωθυπουργό, υποστηρίζει ο  Χριστόδουλος Στεφανάδης. 

Ο καθηγητής καρδιολογίας και βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρει σε δήλωσή του: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Μετά το τέλος της περιοδείας και προ της αναχώρησης του, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας, τόπο καταγωγής μου. Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στον χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι».

Σημειώνει επίσης ότι λυπάται ειλικρινά γιατί «οι εικόνες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η  έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας». 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News