Πολιτική Πέμπτη 9/03/2023, 13:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Θα κάνει ως τις εκλογές όσα δεν έκανε 4 χρόνια;

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Θα κάνει ως τις εκλογές όσα δεν έκανε 4 χρόνια;

«Η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι,» τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του σημερινού (9/3) Υπουργικού Συμβουλίου. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέχεια της ανακοίνωσης: 

Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση.

Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα. 

Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού. 

Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;
Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει.

monereview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Κυρ. Μητσοτάκης: Φταίμε όλοι αλλά η τραγωδία έγινε με εμάς στο τιμόνι

Σιδηρόδρομοι: Επανεκκίνηση τέλη Μαρτίου – Δύο σταθμάρχες, λιγότερα δρομολόγια

Εκλογές: Απομακρύνεται το σενάριο του Απριλίου

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News