Πολιτική Κυριακή 5/03/2023, 13:37
ΤΕΜΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: «Η συγγνώμη άργησε πέντε μέρες»

ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: «Η συγγνώμη άργησε πέντε μέρες»

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία των Τεμπών.

Η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η συγγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει» καθυστέρησε πέντε ημέρες, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «ακόμη και αυτή τη συγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος», καθώς, όπως λέει «σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες».

Η δήλωση της κ. Τσαπανίδου

«Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά.

Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει. Μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό.

Ακόμη και αυτή τη συγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος. Σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες. 

Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν.

Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News