Πολιτική Τρίτη 28/02/2023, 13:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις κοιμάσαι – Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις κοιμάσαι – Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν

«Για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους και ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον “πολακισμό” σε κεντρική γραμμή του κόμματός τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Αχαρνών, αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη και αφήνοντας σαφή αιχμή κατά του Αλέξη Τσίπρα. 

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν μιλάμε για το μέλλον να αποφεύγουμε την τοξικότητα και να σκύβουμε με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα της κοινωνίας. Μην έχετε αμφιβολία, στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους μας», τόνισε.

Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Πολάκη μεταφέρονται σήμερα στο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στην Κουμουνδούρου. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει την παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία εκτιμάται ότι θα συνεδριάσει άμεσα.

Ειλημμένη είναι η απόφαση ο κ. Πολάκης να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και αν η Κουμουνδούρου θα φτάσει έως τη διαγραφή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σενάριο το οποίο, πάντως, φαίνεται πως δεν βρίσκει σύμφωνο το σύνολο του εσωκομματικού πεδίου στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News