Podcasts Τετάρτη 22/02/2023, 16:28
INNOVATIVE GREEKS

Ιωάννα Παπαδοπούλου, ο άνθρωπος πίσω από τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Ιωάννα Παπαδοπούλου, ο άνθρωπος πίσω από τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η ιστορία της μπισκοτοβιομηχανίας Παπαδοπούλου ξεκινά 100 χρόνια πριν. Ξεκινά με ένα ταξίδι μετανάστευσης προς τη Μασσαλία που, τελικά, σταμάτησε στον Πειραιά χάρη σε έναν καφετζή που είπε ότι «δεν υπάρχουν μπισκότα στην Ελλάδα»!

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, μιλάει για την εξέλιξή της μέσα στα χρόνια, τη σημασία του ποιοτικού προϊόντος καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην αναζήτηση… καλών στελεχών, ενώ παραδέχεται ότι είναι σκληρή στην καθημερινότητα αλλά, και δίκαιη.

Με τον Μάρκο Βερέμη, συζήτησαν για το νόημα της ζωής, τη σημασία των γονιών για το μεγάλωμα των παιδιών και την σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Τέλος, η Ιωάννα Παπαδοπούλου απαντά στην πιο δύσκολη ερώτηση: Τι θα έκανε αν αύριο πουλούσε την εταιρεία. Spoiler alert: δεν θα την πουλούσε.

 

 

Ευχαριστούμε τη Google για την υποστήριξή της στην παραγωγή της σειράς συζητήσεων Innovative Greeks Talks.

Disclaimer: Ο ΣΕΒ προσφέρει την ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις και οι εμπειρίες των προσκεκλημένων στα Innovative Greeks Talks. Οι γνώμες και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτά είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν γνώμες και απόψεις του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News