ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλύτερη άμυνα, η επίθεση

Το Money Review, το νέο project των «Καθημερινών Εκδόσεων», αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της προσαρμοστικότητας μιας επιχείρησης ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η βέλτιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την ευελιξία των απασχολούμενων αλλά και των προϊσταμένων τους απέναντι σε έναν κοινό στόχο, τελικά διευρύνει τις δυνατότητες και ενδυναμώνει τις υποδομές για την επόμενη μέρα.

Στη διεύθυνση moneyreview.gr θα δίνετε καθημερινό ραντεβού με την οικονομία, τις αγορές και τις επιχειρήσεις. Με αριθμούς, δείκτες, γραφήματα και δεδομένα. Αλλά και με την τεχνολογία, τις τέχνες, την ποιότητα ζωής και τον ελεύθερο χρόνο.

Με συνεχή live ενημέρωση και breaking ειδήσεις. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις, newsletters, videos και podcasts. Με χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες που έχουν πρακτικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τη δουλειά σας.

Σας το εγγυάται μια εξειδικευμένη, καταρτισμένη ομάδα που θα σας κρατά ανοιχτό το παράθυρο στις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις.

Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας. Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει πάνω από τα νοσοκομεία, τις δουλειές και τις επιχειρήσεις μας. Όμως υπάρχει φως στο τούνελ.

Το εμβόλιο έχει πάρει τον δρόμο του και οι διεθνείς οίκοι συστήνουν στους επενδυτές να προετοιμαστούν για μεγάλο πάρτι στις αγορές το 2021.

Τα πακέτα στήριξης και η δημοσιονομική ευελιξία που διασφαλίζουν οι κεντρικές πολιτικές ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τις προσδοκίες για άμβλυνση των εμπορικών εντάσεων μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, διατηρούν ζωντανή τη μεσοπρόθεσμη προοπτική στην οικονομία.

Δεν βρισκόμαστε ακόμη εκεί. Όμως είναι νομοτέλεια. Μετά τον χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη. Η Money Review δηλώνει ήδη «παρών» και δεσμεύεται για επίμονη και αξιόπιστη ενημέρωση. Με τον ίδιο ζήλο, τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες μέρες.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News