ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα: Το 2023 κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι

Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα: Το 2023 κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι

Στις 10 Ιανουαρίου του 2023 θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι, με τίτλο Spare, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον βρετανικό εκδοτικό οίκο Penguin. Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει δηλώσει πως το βιβλίο θα είναι «ένας ακριβής και απόλυτα αληθινός απολογισμός της ζωής» του. Στην περιγραφή του βιβλίου στη σχετική ιστοσελίδα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα: Το 2023 κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι-1«Ήταν μία από τις πιο έντονες εικόνες του 20ού αιώνα: δύο μικρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους όσο ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη – και τρόμο. Καθώς η Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, δισεκατομμύρια άτομα αναρωτιούνταν τι σκέφτονταν και πώς αισθάνονταν οι πρίγκιπες – και πώς θα εξελίσσονταν οι ζωές τους εφεξής. Για τον Χάρι αυτή είναι επιτέλους αυτή η ιστορία».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε 16 γλώσσες, ενώ επίσης στις 10 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και το audiobook, το οποίο θα αφηγείται ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι.

Όπως δήλωσε ο CEO της Penguin Random House, Μάρκους Ντολ, ο Πρίγκιπας Χάρι «μοιράζεται ένα ιδιαίτερα συγκινητικό προσωπικό ταξίδι από το ψυχικό τραύμα στην θεραπεία, ένα ταξίδι που διηγείται τη δύναμη της αγάπης και θα εμπνεύσει και θα ενθαρρύνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Τα έσοδα του Πρίγκιπα Χάρι από το Spare θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει ήδη δωρίσει 1,5 εκατ. δολάρια στον οργανισμό Sentebale, τον οποίο ίδρυσε ο ίδιος μαζί με τον Πρίγκιπα Σεΐσο του Λεσότο τιμώντας τις μητέρες τους. Ο οργανισμός αυτός στηρίζει ευάλωτα παιδιά και νέους ανθρώπους με HIV/Aids στο Λεσότο και την Μποτσουάνα. Επίσης, έχει δωρίσει 300.000 λίρες στο WellChild, έναν οργανισμό που επιτρέπει σε παιδιά και νέους με δύσκολες παθήσεις να έχουν φροντίδα κατ’ οίκον αντί σε νοσοκομείο. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ήρθε το τέλος της μοναρχίας για τη Βρετανία;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσο πλούσια ήταν στ΄ αλήθεια;

Τόνοι από τουρκικά λουλούδια για τη Βασίλισσα της Αγγλίας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News