ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα κλεμμένο πορτοφόλι η πρόσκληση για την επίδειξη Balenciaga

Ένα κλεμμένο πορτοφόλι η πρόσκληση για την επίδειξη Balenciaga

Μετά τις μοναδικές προσκλήσεις για την επίδειξη μόδας της κολεξιόν του φθινοπώρου του 2022, οι οποίες έφτασαν στους καλεσμένους στο πίσω μέρος ενός σπασμένου iPhone 6s, αλλά και της άνοιξης του 2023 που ήταν μία δεσμίδα πλαστών χαρτονομισμάτων, o creative director του οίκου Balenciaga, ο Demna Gvasalia επανήλθε δριμύτερος για την επόμενη κολεξιόν.

Η πρόσκληση για την επίδειξη μόδας του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο, έχει τη μορφή ενός πολυχρησιμοποιημένου πορτοφολιού. Στο εσωτερικό του βρίσκονται ταυτότητα και κάρτες μίας γυναίκας με συνηθισμένο όνομα, της Natalia Antunes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Η πρόσκληση θέτει τις βάσεις για την επίδειξη, της οποίας ο τίτλος είναι «το σόου της λάσπης» (The Mud Show», με τους καλεσμένους να καλούνται να ψάξουν το εσωτερικό ενός – όπως παρουσιάζεται – κλεμμένου πορτοφολιού.

Ενδεχομένως όμως και να προδίδει άλλα χαρακτηριστικά για τον οίκο Balenciaga. Ενδεικτικά, μετά την επίδειξη με τις προσκλήσεις του iPhone ο οίκος άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεργαστεί με την Apple. Επίσης, η πρόσκληση με τα μετρητά ήταν ένδειξη της τοποθεσίας της επίδειξης, η οποία είχε λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Devil Wears Prada επέστρεψε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Μία τσάντα για 352.800 ευρώ

Balenciaga: Μετά τα HardCrocs, η τσάντα-ηχείο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News