ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Άφαντα 45 διαμάντια 4 εκατ. δολαρίων

Άφαντα 45 διαμάντια 4 εκατ. δολαρίων

Προσέξτε τι υπογράφετε και διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Αυτό είναι το δίδαγμα που προκύπτει από την περίπλοκη δίκη, στην οποία ενεπλάκη ο οίκος Sotheby’s και αφορά 45 κίτρινα διαμάντια.

Ειδικότερα, όπως έκρινε το αρμόδιο δικαστήριο νωρίτερα μέσα στο μήνα, ο οίκος ενδέχεται να φέρει ευθύνη για την εξαφάνιση διαμαντιών αξίας 4 εκατ. δολαρίων, καθώς τα έδωσε σε ένα άτομο αγνώστων στοιχείων.

Όπως προκύπτει από την αγωγή, η αμερικανική εταιρεία M&L Financial έδωσε τα διαμάντια στον οίκο Sotheby’s για εκτίμηση τον Απρίλιο του 2019. Μερικούς μήνες αργότερα, όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία, ο Sotheby’s ενημέρωσε οτι είχε δώσει τα διαμάντια σε έναν φερόμενο εκπρόσωπο της M&L Financial. Ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι είχε ενεχυριάσει τα διαμάντια ως εγγύηση δανείου. Έκτοτε, τα διαμάντια έχουν εξαφανιστεί.

Ιδιοκτήτης των διαμαντιών είναι η εταιρεία Jadelle Jewelry and Diamonds του Beverly Hills, της οποίας επικεφαλής είναι ο Jona Rechnitz, ιδιαίτερα γνωστός στους κύκλους διασημοτήτων της Νέας Υόρκης και του Χόλιγουντ. Τα κοσμήματα της Jadelle έχουν φορεθεί από μία σειρά από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian, η οποία έχει φωτογραφηθεί με διαμάντια της εταιρείας.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε επίσης:

Τα «φθηνά» διαμάντια γίνονται… ακριβότερα

Αίνιγμα: Το εξωγήινο μαύρο διαμάντι που «λατρεύει» τον αριθμό 5 βγαίνει σε δημοπρασία

Λέγε με Manolo Blahnik – επιτέλους!

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS