ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

661 γάμοι την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος

Ανήμερα της Εορτής των Ερωτευμένων

661 γάμοι την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος

Εκατοντάδες ζευγάρια από το Μεξικό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ανήμερα της Εορτής των Ερωτευμένων, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου. 

Επρόκειτο για 661 ζευγάρια, τα οποία αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους στις 14 Φεβρουαρίου του 2022, σε μια μαζική γαμήλια τελετή. 

Η τεράστια εκδήλωση έλαβε χώρα σε προάστιο της πόλη του Μεξικού και ανάμεσα στους νεόνυμφους ήταν και ο 74χρονος Φρανσίσκο Κάλβο με την 67χρονη Ροσάλμπα Σίλβα, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια. 

«Δεν φανταζόμουν ότι θα είχα ακόμη μία ευκαιρία, αλλά η αγάπη με επισκέφτηκε» δήλωσε η Σίλβα, χαμογελώντας δίπλα στον σύζυγό της. 

Για τον Τζόναθαν Γκαρσία, παράλληλα, ένας μαζικός γάμος είναι κάτι σαν οικογενειακή παράδοση. «Δύο από τις αδερφές μου έχουν ήδη παντρευτεί με αυτό τον τρόπο. Βλέποντας πόσο ευτυχισμένες ήταν, είπα να συνεχίσω την παράδοση» ισχυρίστηκε ο 40χρονος. 

«Το να συγκεντρώσεις 661 οικογένειες σε ένα μέρος ήταν μια αρκετά μεγάλη πρόκληση» σχολίασε, από την πλευρά της, η Μαρία Νταρίνκα Ρέντον, δημοτικός σύμβουλος της περιοχής. 

Αλλά άξιζε τον κόπο, πρόσθεσε ικανοποιημένη.  

moneyreview.gr με πληροφορίες από AFP

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News