ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με υπογραφή Bugatti: Αυτό είναι το πατίνι του μέλλοντος

Με υπογραφή Bugatti: Αυτό είναι το πατίνι του μέλλοντος

Ένα από τα πιο ξεχωριστά ηλεκτρικά πατίνια στην αγορά παρουσιάστηκε φέτος στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης CES στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για το εντυπωσιακό μοντέλο της Bugatti σε συνεργασία με την Bytech, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση του προηγούμενου – αξίας 1.200 δολαρίων – που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι.

Με υπογραφή Bugatti: Αυτό είναι το πατίνι του μέλλοντος-1
φωτ. Bugatti

Το δεύτερης γενιάς πατίνι – άγνωστης ακόμη αξίας – είναι 10% μεγαλύτερο, έχει μπαταρία 36 volt/15,6 Ah και κινητήρα έως 1.000 watt. Σύμφωνα με την Bugatti και την Bytech, ο συνδυασμός μπαταρίας και κινητήρα τού επιτρέπει να κινείται σε ανηφόρες με κλίση έως 33,5%, να πιάνει μέγιστη ταχύτητα 35,4 χλμ/ώρα και να καλύπτει έως και 56,3 χλμ με μία φόρτιση. 

Με υπογραφή Bugatti: Αυτό είναι το πατίνι του μέλλοντος-2
φωτ. Bugatti

Το πατίνι έχει μεγάλη επιφάνεια για να πατήσει κανείς και ρόδες 25,4 εκατοστών, οι οποίες διαθέτουν έναν μηχανισμό για την αυτοεπιδιόρθωσή τους σε περίπτωση που υπάρξει τρύπα. Επίσης, το σκούτερ ανοίγει με κωδικό, έχει οθόνη αφής, όπου φαίνεται η ταχύτητα, η μπαταρία, τα φώτα και άλλα. Έχει επίσης δερμάτινα χερούλια στο τιμόνι και βγαίνει σε τρία χρώματα. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Το πλωτό Orient Express: Στη χρυσή εποχή της γαλλικής Ριβιέρας

Αποκαλυπτήρια για το supercar της Ford: Γιατί κατασκευάζει μόνο 67 οχήματα

Ένα αεροδυναμικό σαλόνι σε ρόδες: Πώς θα είναι το επόμενό σας αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News