Life & Arts Παρασκευή 1/10/2021, 14:18
TECH - SCIENCE

eFootball 2022: «Πατώνει» σε βαθμολογία και στο Twitter στήθηκε «πάρτι»

«Αυτό είναι ψυχολογικό θρίλερ, όχι video game με ποδόσφαιρο» - Κάκιστες οι πρώτες εντυπώσεις στη σελίδα του eFootball 2022 στη Steam

eFootball 2022: «Πατώνει» σε βαθμολογία και στο Twitter στήθηκε «πάρτι»

To eFootball, η μετεξέλιξη της σειράς PES της Konami, η οποία από φέτος μετατράπηκε σε δωρεάν παιχνίδι με έξτρα περιεχόμενο που θα προσφέρεται επί πληρωμή, έχει ήδη συγκεντρώσει… τα χειρότερα σχόλια.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε χτες 30 Σεπτεμβρίου και έχει μπει ήδη στη θέση του παιχνιδιού με τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων των εποχών στο Steam.

Στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter επικρατεί ένας πανικός για την κυκλοφορία του eFootball 2022, καθώς, παρότι το νέο video game της KONAMI κυκλοφόρησε στη Steam και είναι δωρεάν, δε θα βρεθούν σύντομα παίκτες, αφού η βαθμολογία έχει πέσει στα τάρταρα.

Αρκετοί χρήστες στα social media σχολιάζουν ακόμη και τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν σαν χαρακτήρες του Naruto.

  

 

 

Σύμφωνα με sites που καταγράφουν ιστορικά τις κριτικές, το eFootball βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάτο, με σκορ μόλις στο 8% και πάνω από 4.000 κριτικές, εκ των οποίων μόλις οι 350 είναι θετικές (!).

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ κατείχε το Flatout 3, το racing game του 2011 που έπιασε 15%.

Μάλιστα, στη σελίδα του eFootball 2022 στη Steam, από τα πρώτα 10 ενδεικτικά σχόλια που εμφανίζονται, τα 9 είναι αρνητικά, ενώ μόλις 1 είναι θετικό, αλλά γράφει το εξής: «Playstation 2; ΟΟΟ πάντα μου άρεσε το PS2».

Σχόλια, όπως «η KONAMI ψάχνει δικαιολογία για πτώχευση» και «αυτό είναι ψυχολογικό θρίλερ, όχι video game με ποδόσφαιρο», δίνουν και παίρνουν και μάλλον τα λες «ψύχραιμα».

Ορισμένες αντιδράσεις στο Twitter που έχει στήσει πάρτι για το παιχνίδι:

Σύμφωνα με όσα άτομα έπαιξαν το eFootball 2022, τα γραφικά είναι άσχημα και θυμίζουν εποχές PS2, αρκετές λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες, ενώ πολλοί τονίζουν πως το παιχνίδι «κολλάει» την ώρα που «τρέχει».

Ορισμένοι σχολιάζουν το πώς φαίνονται οι Ronaldo και Messi στο eFootball 2022:

 

Πηγή: neolaia.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News