Life & Arts Τετάρτη 15/12/2021, 11:31
STYLE

Τα Χριστουγεννιάτικα κέικ του Τομ Κρουζ

Τα Χριστουγεννιάτικα κέικ του Τομ Κρουζ

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ στέλνει σε αγαπημένους του φίλους και γνωστούς κέικ τα Χριστούγεννα. Οχι όμως οποιοδήποτε κέικ. Ο διάσημος ηθοποιός παραγγέλνει κάθε χρόνο δεκάδες κέικ λευκής σοκολάτας με καρύδα από το Doan’s Bakery στην Καλιφόρνια και φτάνουν στα χέρια άλλων διάσημων φίλων του σε συσκευασία δώρου.

Φέτος, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο Κρουζ πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μοίρασε 300 λαχταριστά κέικ στο κινηματογραφικό συνεργείο και τους συντελεστές του franchise «Επικίνδυνη Αποστολή». Πριν από περίπου έναν χρόνο ο χολιγουντιανός σταρ είχε μαλώσει το συνεργείο επειδή παραβίασε τα μέτρα προστασίας της πανδημίας και κινδύνευσε με διακοπή η παραγωγή αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Τα γυρίσματα όμως ολοκληρώθηκαν και φέτος τα κέικ ταξίδεψαν περίπου 9000 χιλιόμετρα για να βρεθούν από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο.

Ανάμεσα σε όσους πήραν κέικ από τον Τομ Κρουζ ήταν και ο δημοσιογράφος του Guardian Στιούαρτ Χέριτατζ, όπως έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Ο Χέριτατζ έγραψε πέρυσι ένα άρθρο για τη συνήθεια του ηθοποιού να στέλνει αυτά τα μάλλον τόσο νόστιμα κέικ των 50 δολαρίων (δεν τα λες και φθηνά) στους φίλους του. Κέικ του Κρουζ είχαν πάρει μέχρι τότε η Κίρστεν Νταστ, ο Χένρι Καβίλ, ο Τζίμι Φάλον, ο Γκράχαμ Νόρτον και άλλοι. Ο δημοσιογράφος έκλεινε το κείμενο του με την ευχή να δοκιμάσει και αυτός ένα τέτοιο κέικ, όπερ και εγένετο. Μάλιστα, δεν έλαβε μόνο ένα αλλά δύο μεγάλα κέικ και τον λόγο καλύτερα να τον διαβάσετε εδώ. Τα κέικ πάντως διατήρησαν, όπως διαβεβαιώνει, τη φρεσκάδα τους παρά την απόσταση που διένυσαν.

Πάντως, αγαπητέ Τομ, αν μας ακούς, ένα κέικ σου θα μας έκανε και εδώ πολύ χαρούμενους. Ας είναι και με καρύδα.

moneyreview.gr με πληροφορίες από The Sun, The Guardian

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News