STYLE

To Blameyourdaze Love Spell είναι το φόρεμα «θέρος- έρως»

To Blameyourdaze Love Spell είναι το φόρεμα «θέρος- έρως»

Παίζει το τραγούδι Do You Remember the First Time των Pulp και σκέφτομαι τις πρώτες φορές που νιώθεις εκείνη την έκσταση σε μια νέα γνωριμία και τον φρέσκο έρωτα που μοιάζει να έχει πάρει φυσική υπόσταση και πιέζει με τα δάχτυλά του κάθε κύτταρο μέχρι αυτό να εκραγεί από ευτυχία. Παράλληλα, κοιτάζω τις φωτογραφίες από το Love Spell φόρεμα του ελληνικού brand Blameyourdaze που δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει και να ντύσει τέτοιες στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι, αλλά και εκείνες που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. To Love Spell είναι το φόρεμα που φτιάχτηκε για το δίπτυχο “θέρος-έρως”!

Το Love Spell είναι ένα μοντέρνο, αιθέριο και λιτά καλοκαιρινό φόρεμα από ελληνικό βαμβάκι με κεντημένα σύμβολα που δημιουργούν ένα “ξόρκι για τον έρωτα”, είτε αυτόν που θέλουμε να έρθει ή εκείνον που θέλουμε να μείνει.

Έτσι, το Love Spell είναι και μια εναλλακτική προσέγγιση στο κλασικό νυφικό, για όσες γυναίκες θέλουν κάτι απλό και με νόημα, όπου κάθε σύμβολο θα έχει ξεχωριστή ερμηνεία για τη δική τους ιστορία αγάπης.

Ανάμεσα στα κεντημένα σύμβολα είναι το +, το &, ένα βέλος που δείχνει προς τα πάνω, δύο αρχαιοελληνικά αγάλματα που δεν έχουν χέρια, αλλά είναι δεμένα μεταξύ τους, μια καρδιά που δεν έχει το τέλειο περίγραμμα που έχουμε μάθει να ζωγραφίζουμε, αλλά έχει και αιχμηρές γωνίες, γιατί έτσι συμβαίνει στη ζωή. 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News