Life & Arts Τετάρτη 19/05/2021, 15:23
STYLE

Tod’s: Το μόνο ενδεχόμενο να πουληθεί θα ήταν στον όμιλο LVMH

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια στον ορίζοντα

Tod’s: Το μόνο ενδεχόμενο να πουληθεί θα ήταν στον όμιλο LVMH

Αν υπάρξει ποτέ το ενδεχόμενο η Tod’s να πουληθεί, τότε ο μοναδικός υποψήφιος «μνηστήρας» θα ήταν ο γαλλικός όμιλος LVMH, του Μπερνάρ Αρνό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας πολυτελών ειδών, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Financial Times Luxury Summit, ο οποίος όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει, πως επί του παρόντος δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια στον ορίζοντα. 

Αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του γαλλικού ομίλου να αυξήσει το μετοχικό του μερίδιο στην Tod’s στο 10%, σχολίασε ότι αυτή η κίνηση αποτελεί ένα μήνυμα «πως μας αρέσει να παραμείνουμε μαζί», ενώ παράλληλα προσέθεσε ότι μελλοντικά ενδεχομένως να δοθεί η ευκαιρία, ούτως ώστε οι δύο εταιρείες «να κάνουν κάτι μαζί».

Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία του μπορεί να πουληθεί στον όμιλο LVMH, απάντησε: «Έχω μια οικογένεια και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ωστόσο αν μια ημέρα αποφασίσω να πουλήσω, πιστεύω θα γίνει σε ανθρώπους όπως ο Μπερνάρ (Αρνό)».

Ερωτώμενος ξανά αν αποφάσιζε να πουλήσει, τότε θα επέλεγε τον ισχυρό άνδρα του ομίλου LVMH, τόνισε: «Σίγουρα κατά 100%».

Ο ιθύνων νους της Tod’s προχώρησε ακόμη μια αποκάλυψη, λέγοντας ότι ετοιμάζεται να αποτραβηχτεί από την καθημερινή διαχείριση της εταιρείας. «Κανείς δεν με πιστεύει, εντούτους χρειάζομαι 12 μήνες προκειμένου να προετοιμάσω την ομάδα μου και είμαι έτοιμος να απελευθερώσω τον προσωπικό μου χρόνο κατά 60% με 70%», κατέληξε. 
 
moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News