Life & Arts Κυριακή 11/04/2021, 16:22
STYLE

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας

Η αλήθεια είναι πως τα τζιν μας ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα χρώματα, ειδικά αν έχουν το κλασικό used denim στυλ. Υπάρχουν όμως και κάποια χρώματα που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα ντένιμ κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, γι’ αυτό και τα επιλέγουμε σε τοπ ή πανωφόρια για τους street style συνδυασμούς μας. Η Vogue μελέτησε τις τάσεις της άνοιξης 2021 και συγκέντρωσε τα ωραιότερα χρώματα για να συνδυάσετε όλα τα τζιν σας.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-1

©Diego Anciano

Το κόκκινο

Δημιουργεί υπέροχη αντίθεση με το ξεβαμμένο τζιν παντελόνι, οπότε αυτός ο συνδυασμός είναι απλά must, όχι μόνο την άνοιξη, αλλά όλο το χρόνο.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-2

Το λιλά

Γενικότερα το ντένιμ έρχεται σε αρμονία με τις παστέλ αποχρώσεις. Την άνοιξη του 2021 επιλέγουμε το λιλά που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-3

©Jonathan Daniel Pryce

Το φούξια

Αν υπάρχει ένα χρώμα που δένει απόλυτα με το φούξια, είναι σίγουρα το χρώμα του τζιν. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε κάθε ντένιμ απόχρωση, από την σκούρα μπλε, έως την πιο light blue του ξεβαμμένου τζιν.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-4

Το πράσινο

Οι πασαρέλες της άνοιξης 2021 μας πρότειναν να τολμήσουμε το πράσινο χρώμα και ο πρώτος συνδυασμός που μας έρχεται στο νου είναι με το τζιν μας. Ιδανική επιλογή αν έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας ένα cardigan ή ένα λεπτό πλεκτό σε πράσινο τόνο.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-5

©Leonie Hanne/Instagram

Το κίτρινο

Το χρώμα της Generation Z είναι το κίτρινο και ο αγαπημένος συνδυασμός είναι με ντένιμ. Προτείνεται για όλο το καλοκαίρι, σε παστέλ, αλλά και σε πιο έντονη yellow απόχρωση.

Αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζουν με τα τζιν σας-6

©Jonathan Daniel Pryce

Τερακότα

Το χρώμα τερακότα αποπνέει μια vintage διάθεση και δημιουργεί ένα 70s συνδυασμό με το κλασικό μπλε τζιν. Η Vogue προτείνει να προσθέσετε ένα τερακότα blazer στη γκαρνταρόμπα σας.

Πηγή: vogue.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News