Life & Arts Τρίτη 31/01/2023, 07:09
STYLE

Ο CΕΟ της Levi’s απαντά σε όλα: Ποια τζιν δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Ο CΕΟ της Levi’s απαντά σε όλα: Ποια τζιν δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Έχεις στενά vintage τζιν Levi’s στην ντουλάπα σου από την εποχή των 00s και δεν είσαι σίγουρη αν εξακολουθούν να είναι της μόδας;

O CEO του brand είναι εδώ για να μας καθησυχάσει και να μας πει με αυτοπεποίθηση «Κορίτσια, δεν θα φύγουνε ποτέ από τη μόδα».

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος, Chip VBergh, δήλωσε πως τα γυναικεία στενά τζιν, ιδίως τα σχέδια με τους κωδικούς 311 και 721- εξακολουθούν να έχουν τις περισσότερες πωλήσεις.

«Τα skinny jeans δεν θα πεθάνουν ποτέ», δήλωσε ο ίδιος στην παρουσίαση των κερδών της εταιρίας για το τέταρτο τρίμηνο.

«Τα μισά από τα έσοδά μας σε τζιν το περασμένο τρίμηνο προήλθαν από τα πιο χαλαρά, πιο φαρδιά κομμάτια, αλλά τα δύο κορυφαία γυναικεία τζιν μας ήταν το 311 και το 721. Έτσι, το skinny jean δεν πρόκειται να πάει πουθενά», επισήμανε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις πάντως του CEO της εταιρείας έρχονται μετά από ευρύτερη συζήτηση για το αν τα στενά τζιν είναι ακόμη στη μόδα ή όχι.

Είμαστε στην αρχή του τέλους των ψηλόμεσων τζιν 

Μάλιστα ένα άρθρο του Quartz πέρυσι δήλωσε ότι το στενό τζιν είναι και επισήμως νεκρό και η γενιά Z «έχει πιστωθεί» την κατάρρευσή του, προτιμώντας πιο χαλαρά στυλ. 

Ορισμένοι αναλυτές του κλάδου προέβλεψαν πτώση της ζήτησης σε τζιν, ωστόσο η Levi’s, ανέφερε πως τα έσοδα της ήταν υψηλότερα απ΄όσα ανέμενε, υποδηλώνοντας ότι αυτοί οι φόβοι μπορεί να είναι υπερβολικοί.

Πάντως ο CEO της Levi’s επισημαίνει πως πλέον τα ψηλόμεσα τζιν δεν είναι στις τοπ προτιμήσεις των πελατών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Τα ψηλόμεσα τζιν κατεβαίνουν από το βάθρο», δήλωσε ο Bergh, επισημαίνοντας πως έχουμε φτάσει ακόμα στην περιοχή των hip-hugger, αλλά το τζιν με μεσαίο ύψος είναι το πιο καυτό κομμάτι αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τη μετατόπιση από το ψηλόμεσο στο μεσαίο.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg 

Διαβάστε επίσης:

Λύθηκε το μυστήριο: Γιατί τα τζιν έχουν αυτά τα μεταλλικά καρφάκια στις τσέπες

Δύο ταχύτητες στο λιανεμπόριο: Δρόμοι αντίθετοι για H&M και Zara

Zara: Εάν παραγγέλνετε online, ετοιμαστείτε για καθυστερήσεις

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS