Life & Arts Παρασκευή 24/12/2021, 09:26
ΣΠΟΡ

Τζ. Μπουφόν: Η Γιουβέντους έχασε το DNA ως ομάδα με την άφιξη του Ρονάλντο

Τζ. Μπουφόν: Η Γιουβέντους έχασε το DNA ως ομάδα με την άφιξη του Ρονάλντο

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους το 2018, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τελικά το DNA της ως ομάδα. Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο πρώην εμβληματικός τερματοφύλακας της ιταλικής ομάδας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Ο Ρονάλντο, σημείωσε 101 γκολ σε 135 εμφανίσεις με τη Γιουβέντους και κέρδισε το πρωτάθλημα της Ιταλίας δύο φορές. Ωστόσο στη διάρκεια των τριών χρόνων που παρέμεινε στην ομάδα, δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Champions League πέραν της φάσης των προημιτελικών.

Ο Μπουφόν επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα την Πάρμα τον περασμένο Ιούνιο μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στη Γιουβέντους, διάστημα κατά το οποίο κατέκτησε δέκα πρωταθλήματα, ενώ τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να κερδίσει το Champions League τη χρονιά που ήμουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι συνέβη», είπε ο Μπουφόν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TUDN.

«Όταν επέστρεψα, είμασταν συμπαίκτες με τον Ρονάλντο για δύο χρόνια και τα πήγαμε καλά μαζί, αλλά νομίζω ότι η Γιουβέντους έχασε αυτό το DNA του να είναι ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Φτάσαμε στον τελικό του Champions League το 2017 γιατί ήμασταν μια ομάδα με εμπειρία, αλλά πάνω από όλα ήμασταν μια συμπαγής ομάδα και υπήρχε αυτός ο ανταγωνισμός στον όμιλο που ήταν πολύ έντονος. Τη συνοχή τη χάσαμε με τον Ρονάλντο», συμπλήρωσε κατηγορηματικά.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News