Life & Arts Κυριακή 21/11/2021, 17:19
ΣΠΟΡ

Μπάγερν Μονάχου: Αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό

Η ομάδα της Βαυαρίας έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και τα προληπτικά μέτρα

Μπάγερν Μονάχου: Αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό

Τέσσερις ακόμη παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μπάγερν Μονάχου, τέθηκαν σε καραντίνα καθώς ήρθαν σε επαφή με άτομο που έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος με ανακοίνωσή του σήμερα Κυριακή.

Πρόκειται για τους Σεργκτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Έρικ Τσούπο-Μότινγκ και Μισέλ Κουσέν.

«Έχουν μπει σε καραντίνα μετά από συμφωνία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος. «Είχαν έρθει σε επαφή με ένα άτομο πολύ κοντά στην ομάδα που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό».

Η ομάδα της Βαυαρίας έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και τα προληπτικά μέτρα, καθώς ο αμυντικός Νίκολας Σούλε πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετικός, ενώ ο επίσης αμυντικόςΤζόσεπ Στάνισιτς και ένας εργαζόμενος στην ομάδα τέθηκαν σε καραντίνα νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε καραντίνα για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα βρίσκεται και ο μέσος Τζόσουα Κίμιχ, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο με κορωνοϊό. Ο Κίμιχ έχει δηλώσει δημοσίως την άρνησή του να εμβολιαστεί, λέγοντας ότι ανησυχεί για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις από το εμβόλιο.

Οι Βαυαροί, υπέστησαν ήττα σοκ με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ την περασμένη Παρασκευή και θα παίξουν με τη Ντιναμό Κιέβου για την πέμπτη αγωνιστική την ερχόμενη Τρίτη για το Champions League αποδεκατισμένοι.

moneyreview.gr mε πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News