Life & Arts Κυριακή 8/08/2021, 11:35
ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η εθνική πόλο ανδρών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η εθνική πόλο ανδρών

Το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η οποία ηττήθηκε από την ομάδα της Σερβίας στους τελικούς της υδατοσφαίρισης με 10 – 13 και δεν κατάφερε έτσι να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του χρυσού μεταλλίου.

Είναι το τέταρτο μετάλλιο της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση και το δεύτερο της Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το ασημένιο της αντίστοιχης εθνικής γυναικών, το 2004 στην Αθήνα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, ήταν φανταστικά. δεν έχω λόγια. Εκτός από το μετάλλιο που θα φορέσουν τα παιδιά στο στήθος τους έχουμε γράψει ιστορία. Είναι μεγάλες στιγμές, ανεπανάληπτες και θα μείνουν πάντα στη μνήμη μας» δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής Θοδωρής Βλάχος.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η εθνική πόλο ανδρών-1

Τα σκορ στα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική) είχαν ως εξής: 3-6, 4-2, 2-2, 1-3.

Κ. Σακελλαροπούλου: Μεγάλη χαρά στις δύσκολες στιγμές που περνάμε

Την εθνική ομάδα πόλο συνεχάρη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω Twitter.

«Η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή» αναφέρει στην ανάρτησή της.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News